top of page
Zoeken
  • Foto van schrijvermargreet van dessel

GEZONDHEID EN BEWEGEN...Ooit vond ik sporten puur tijdverlies... aan wandelen had ik een hekel... fietsen naar het werk was o.k. maar ook niet méér dan dat...


6 jaar geleden kreeg ik ernstige gezondheidsproblemen, kanker werd vastgesteld. De medische behandeling versloeg de kankercellen maar 'mijn lijf' bleef vermoeid en ontredderd achter!

Dit was voor mij het signaal dat ik mijn totale levenswijze eens serieus moest herbekijken...

Zo paste ik niet alleen mijn voeding aan, ook zette ik dagelijkse beweging op het menu : wandelen is nu mijn me-time en 3 x per week oefen ik mij in het zweet : zo kan ik mijn bloedsomloop extra stimuleren en mijn opgestapelde afvalstoffen afvoeren!!!

Als ondersteuning tijdens deze sport sessie heb ik mijn drinkwater aangevuld met mijn MIND MASTER : extra vitaminen, mineralen en energie zodat ik mijn voorraad van deze micro-nutriënten in mijn lichaam terug kan aanvullen.


Na afloop van mijn sportactiviteit heb ik nieuwe energie en voel ik mij 'goed in mijn vel', ook mentaal want ik weet nu dat ik mijn gezondheid voor een groot deel zelf in de hand heb...
83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page