Zoeken
  • margreet van dessel

GEZONDHEID EN BEWEGEN...Ooit vond ik sporten puur tijdverlies... aan wandelen had ik een hekel... fietsen naar het werk was o.k. maar ook niet méér dan dat...


6 jaar geleden kreeg ik ernstige gezondheidsproblemen, kanker werd vastgesteld. De medische behandeling versloeg de kankercellen maar 'mijn lijf' bleef vermoeid en ontredderd achter!

Dit was voor mij het signaal dat ik mijn totale levenswijze eens serieus moest herbekijken...

Zo paste ik niet alleen mijn voeding aan, ook zette ik dagelijkse beweging op het menu : wandelen is nu mijn me-time en 3 x per week oefen ik mij in het zweet : zo kan ik mijn bloedsomloop extra stimuleren en mijn opgestapelde afvalstoffen afvoeren!!!

Als ondersteuning tijdens deze sport sessie heb ik mijn drinkwater aangevuld met mijn MIND MASTER : extra vitaminen, mineralen en energie zodat ik mijn voorraad van deze micro-nutriënten in mijn lichaam terug kan aanvullen.


Na afloop van mijn sportactiviteit heb ik nieuwe energie en voel ik mij 'goed in mijn vel', ook mentaal want ik weet nu dat ik mijn gezondheid voor een groot deel zelf in de hand heb...
80 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

GEZONDHEIDSRISICO'S VAN OBESITAS... Wat u zelf kan doen...

Wist u dat : er in Europa een verdubbeling van obesitas is vastgesteld de laatste 20 jaren én er verwacht wordt dat tegen 2030 méér dan 50% van de volwassenen zullen lijden aan obesitas??? Doe voor