Zoeken
  • margreet van dessel

Hello, hoe gaat het met je voeten?


In mijn praktijk als medisch voetverzorgster ontvang ik dagelijks heel wat klanten met kleine en grotere voetproblemen. Wat mij daarbij opvalt is dat heel wat probleempjes zoals eelt en eeltpitten, kloofjes e.d. kunnen voorkomen, of toch gemilderd worden door het dagelijks gebruik van een goede hydraterende voetcrème.

Onze Aloë Vera beschermende voetcrème bevat 30% aloë-vera-gel en biologisch magnolia-extract. Zo herstelt hij een ruwe en extreem droge huid door een intensieve hydratatie. Na gebruik voelt de huid soepel aan en oogt mooi en verzorgd.

Ik raad mijn klanten aan om deze voetcrème in de badkamer naast de tandenborstel te zetten : zo wordt hij niet 'vergeten'.

😉

29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook Social Icon

©2019 by Margreet Van Dessel Gezondheidspraktijk. Proudly created by Boosted by Sofie